Statuspagina

Online desktop
Websites & hosting
VoIP
E-mail
Software
Internet & ISP

Migratie ButtonsforCleaners

20 mei 201815:00 - 21 mei 201818:54

UPDATE 18:54 Alle omgevingen zijn terug online en draaien stabiel. Onze excuses voor het ongemak.

UPDATE 18:26 De ButtonsforCleaners Flex-omgevingen zijn terug online. De Force-omgevingen worden nu één voor één klaargestoomd om terug online te gaan.

UPDATE 18:02 Alle data is overgebracht en de servers zijn klaar. Wij doen nu enkele controles om er zeker van te zijn dat alle data intact is.

UPDATE 17:32 Momenteel wordt de laatste data geïmporteerd. Dit zou in het komende halfuur - als alles goed gaat - afgerond moeten worden. Vervolgens doen wij enkele controles om er zeker van te zijn dat alle data intact is. Van zodra we daar zeker van zijn, kunnen we normaal stelselmatig de omgevingen weer online brengen.

UPDATE 14:53 De databaseservers zijn volledig opnieuw geïnstalleerd omdat de problemen ermee bleven aanhouden. Momenteel worden de databases overgezet naar de nieuwe omgeving. 

UPDATE 12:17 Technici bij de leverancier zijn op dit moment bezig met het opnieuw overzetten van gegevens van de oude naar de nieuwe omgeving op een alternatieve manier. Enkele databanken bleken namelijk onvolledig te zijn overgezet, en uit voorzorg hebben we daarom alle omgevingen van alle klanten offline gezet tot we kunnen garanderen dat alle gegevens volledig zijn overgezet. We doen eerst een test met een beperkt aantal databanken. Als die test goed verloopt, worden alle omgevingen opnieuw overgezet.

UPDATE 11:00 Onze mensen hebben de afgelopen nacht verder naar een oplossing gezocht, maar helaas bleven enkele technische problemen aanhouden.
We zoeken momenteel verder met onze leveranciers naar een afgewerkte oplossing.

Afgelopen weekend was een migratie naar nieuwe servers gepland voor ButtonsforCleaners.
Er zijn enkele onverwachte werkzaamheden die nog dienen te gebeuren alvorens we de omgevingen terug online kunnen brengen.

Deze waren origineel gepland tot 12:00 vandaag, maar er zijn enkele technische complicaties waardoor deze timing mogelijk niet wordt gehaald.
Onze technici zijn samen met leveranciers van onze infrastructuur hard aan het werk aan een oplossing, in de hoop dat het probleem in de loop van de namiddag van de baan is.

We houden u op deze pagina op de hoogte van eventuele verwikkelingen.