ButtonsforCleaners

ButtonsforCleaners - Logo

ButtonsforCleaners heeft 2 oplossingen op maat van schoonmaaksector. Deze schoonmaaksector zien we in zijn meest ruime betekenis, gaande van een klassiek schoonmaakbedrijf tot glazenwassers, ruimers & ontstoppers alsook industriële reinigers. 

ButtonsforCleaners 

Voor wie

Éénmanszaken, het kleinere schoonmaakbedrijf, glazenwassers, industriële reinigers, ruimers & ontstoppers.

Wat bieden we

Nood aan een flexibele plannings- en facturatieoplossing? We hebben ze op maat gemaakt. In deze webapplicatie kunt u uw personeel, voertuigen en materiaal beheren met al zijn diploma's, certificaten, keuringen en hun vervaldagen. Ook afwezigheden en bijlagen kunt u hier registreren en beheren. Deze middelen kunnen aan verschillende soorten opdrachten worden gekoppeld. Deze opdrachten zijn sectorgebonden: zo kunt u éénmalige, terugkerende & opdrachten op afroep gaan registreren en beheren.

In het digitale planbord kunt u heel éénvoudig alle opdrachten verslepen, toewijzen, wijzigen of verplaatsen naargelang uw nood. De planning kunt u op dagniveau alsook op weekniveau maken. Na de prestaties kan u de planningsitems goedkeuren na een eventuele aanpassingen waarna wij voor u de juiste factuur voorstellen. 

Verstuur uw facturen digitaal uit onze oplossingen. Nadien kan u de betalingsherinneringen laten generen op maat van uw parameters. Om uw factureren in de boekhoudpakket te krijgen, kunt u deze met één klik exporteren. Bekijk snel op www.buttonsforcleaners.com met welke boekhoudpakketten we reeds standaard koppelen. 

Dit is nog niet alles!

Vanaf juni kan u ook de app downloaden voor de uitvoerder. Via deze app kan men de prestatie registreren, foto's toevoegen voor en na, producten toevoegen, opmerkingen noteren alsook de digitale handtekening registreren. Heel uw proces zonder papier!

ButtonsforCleaners ERP

Voor wie

Klassieke schoonmaakbedrijven al dan niet met dienstcheque's

Wat bieden we

Met deze oplossing ondersteunen we elke proces in uw organisatie. Van vakantieroosters tot offertes, van registratie van klachten tot het ingeven van de vakantieperiodes voor personeel en klanten. Wij zoeken voor u de conflicten en de plannen en stellen je een aantal oplossingen voor! 

Werd er meer gepresteerd of minder? Gekoppeld aan het tijdsregistratiesysteem weet je direct waar u meer of minder moet factureren, of betalen als loonkost indien de wijzigingen werd goedgekeurd.

De facturen en verloning rollen er uit op maat van uw bedrijf. Door te koppelen met het boekhoudpakket en het sociale secretariaat sluiten we dubbel werk volledig uit. Via onze intelligente planningsmotor berekenen wij de juiste kilometervergoedingen op basis van de cao.

Vraag snel je demo aan om geen tijd te verliezen!

Meer weten?

Op de productwebsite van ButtonsforCleaners vindt u nog een pak meer informatie.

We geven u met plezier een vrijblijvende demonstratie van onze één van onze oplossingen.
Neem hiervoor gerust contact op met ons op!